ptičja

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha i velikog broja zadovoljnih vinoljubaca, popularni festival Vinski grad vratio se u Rijeku. Program festivala počeo je večeras na Trgu Riječke rezolucije i Trgu 128. Brigade, a trajat će sve do nedjelje 26. rujna.

Festival Vinski grad namijenjen je širokom krugu potrošača, ne nužno vinskim znalcima, već svakom tko voli i konzumira dobra vina.

Vinski grad čini tridesetak lijepo opremljenih bijelih drvenih kućica, a u svakoj će se predstaviti po jedna vinarija, ugostitelj, ili distributer vina. Glavni partneri projekta Vinski grad već su tradicionalno tvrtka Romerquelle i Roto Svijet Pića i President sirevi, koji posjetiteljima nude posebno uređene lounge zone za ugodno druženje. Uz bijele ugodne zone za sjedenje, atmosferu upotpunjava rasvjeta i ugodna
Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, ali da bi mogli konzumirati vina, potrebno je na jednoj od blagajni kaucirati čašu za 30 kuna, te zamijeniti gotovinu za kupone budući da se sve usluge u Vinskom gradu plaćaju kuponima.

Cijene svih vina su promotivne, pa je dobra zabava zajamčena!

Izlagači - Vinski grad Rijeka 2021:

Badel 1862 - Korlat, Marčeta, Štampar, Benvenuti, Damjanić, Krauthaker, Vina DK (Dvanajščak Kozol), Skaramuča, Tikveš, Agris, Enosophia, Galić, Katunar Ivan, Pavlomir, PZ Gospoja, PZ Vrbnik, Roxanich, Šipun, Vinakoper, Katunar Anton, Iločki podrumi, Vina Croatia Vina Mosaica, Roto, Romerquelle, Dukat (President)

riportal