u podrumu

Posredstvom dansko-hrvatske kompanije "Golden Valley Croatia" s ciljem plasiranja hrvatskih proizvoda, ponajviše ekoloških, na tržište Europske unije, odnedavno su vina poznatog vinara Ivana Enjingija iz Hrnjevca kraj Kutjeva u ponudi kupcima u Danskoj, te susjednim skandinavskim zemljama.

Plasman je potakao i dogovorio Kruno Kaić, umirovljeni danski gospodarstvenik hrvatskih korijena, koji je rođen i odrastao u Trenkovu.

Dancima je otpremljena prva pošiljka Enjingijevih vina i to paleta iz asortimana njegovih podruma. Imajući u vidu da ekološki proizvodi u toj i susjednim zemljama imaju dobro prođu na tržištu sigurno je da će ova kvalitetna vina naći put do kupaca.

Što je jako bitno u ovu suradnju uključen je jedan od najpoznatijih danskih stručnjaka za pronalaženje novih tržišta Tore Hartelius, koji je poznat i po zahvatima pronalaženja rješenja za tvrtke koje su u ozbiljnim financijskim problemima. Evo što o suradnji s njime piše danski poduzetnici i bisnismeni.
Tore je spasio tvrtku stotinama tisuća kruna aktiviranjem njegove mreže. On pruža strateški smjer i pomaže u osiguravanju da se tvrtka vodi na odgovoran način - tvrdi jedan poduzetnik iz Kopenhagena.

Rad s Torom jasno mi je dao do znanja koji su mi ciljevi, ali i kako postići rezultate koje želim, profesionalno i privatno. Nakon što se Tore uključio u moju tvrtku, prešli smo od bankrota do vođenja zdravog poslovanja s profitom i jasnim planom i fokusom rasta.

Fokus, smjer, strategija i podrška - sve je presudno za moj daljnji razvoj - napisali su danski gospodarstvenici nakon suradnje sa njime ohrabreni novim koracima i ozdravljenju u poslovanju.

pozega.eu